Segueix-nos a les xarxes socials:

Betevé prescindeix de «La sotana» per unes bromes sobre Isidre Esteve

El mitjà de comunicació diu que els comentaris sobre el pilot d'Oliana «entren en contradicció amb la seva línia editorial»

La direcció de Betevé ha decidit prescindir del programa d'humor satíric La sotana, per ràdio i en streaming , després d'unes bromes sobre el pilot d'Oliana Isidre Esteve, que va en cadira de rodes i actualment participa al Dakar.

El mitjà va explicar ahir a Twitter que «malgrat que es tracta d'un format d'humor irreverent, al programa s'han fet referències ofensives que entren en contradicció amb la línia editorial i els valors de Betevé com a mitjà de comunicació públic de la ciutat».

Segons ha explicat el director del mitjà al Tot Barcelona, Sergi Vicente, «fer broma d'un col·lectiu minoritari i minoritzat és incompatible amb els valors d'una emissora pública». La sotana ha reaccionat a les xarxes socials assegurant que «dilluns que ve, programa. Ja veurem on». L'espai s'havia emès anteriorment a Ona de Sants i la SER, fins que el setembre passat va arribar a Betevé, on era un dels programes amb més èxit.

Abans de Nadal, ja va fer una nadala satírica sobre el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, que va provocar una gran tempesta.

Prem per veure més contingut per a tu