Segueix-nos a les xarxes socials:

La sorprenent reacció de Kit Harington en conèixer el final de «Juego de Tronos»

L'actor es va emocionar en llegir en el guió el destí de Jon i Daenerys en l'última temporada de la sèrie

La sorprenent reacció de Kit Harington en conèixer el final de «Juego de Tronos»

El final de «Juego de Tronos» encara cueja en la memòria dels espectadors, que van veure com van culminar els fets de l'aclamada sèrie d'HBO després de vuit temporades i 73 capítols. 'El tron ??de ferro', últim episodi de la ficció, va deixar amargues reaccions no només en els fans, sinó també en intèrprets com Emilia Clarke o Kit Harington.

(Atenció: spoilers).

I va ser aquest últim, que en la sèrie va interpretar a Jon Snow, el qual es va enderrocar després de la lectura dels guions de la vuitena temporada. El seu personatge, després de l'atroç massacre perpetrada per Daenerys Targaryen a 'Desembarcament del Rei', ha de prendre una decisió crucial per alliberar els Set Regnes de la tirania de la seva estimada, matant-la després d'un llarg petó entre les ruïnes del saló del tron.

Un usuari es va fer ressò a Twitter de les emocions que es van apoderar de Harington durant la lectura del magnicidi. L'actor, en imatges procedents del documental 'Joc de Trons: la última guàrdia', va trencar a plorar un cop va saber que Jon seria qui, pel bé de Ponent, acabaria amb la vida de Daenerys.

Prem per veure més contingut per a tu