Segueix-nos a les xarxes socials:

La segona temporada d'«Élite» arribarà el setembre amb novetats

La sèrie tindrà cares noves, com Jorge López, Georgina Amorós i Claudia Salas

La segona temporada d'«Élite» arribarà el setembre amb novetatsNetflix

La sèrie "Élite", una de les grans revelacions espanyoles de Netflix, ja té data de retorn. Serà el setembre, coincidint amb la tornada a les aules. Però per als estudiants de Las Encinas no serà fàcil, ja que intentaran tornar a la normalitat però tenint ben present la mort de Marina.

Miguel Bernardeau (Guzmán) i Danna Paola (Lu) han estat els qui ho han avançat en el compte oficial de la sèrie a Instagram, tot i que no han posat data. Només se sap, doncs, que l'estrena de la segona temporada serà el setembre.

Repetiran els mateixos actors: Omar Ayuso, Miguel Bernardeau, Álvaro Rico, Danna Paola, Itzán Escamilla, Arón Piper, Ester Expósito, Mina El Hammani, Miguel Herrán i Jaime Lorente.

I també descobrirem cares noves com Jorge López, Georgina Amorós i Claudia Salas. Això sí, Maria Pedraza que encarna a Marina no sabem si tornarà a la sèrie. Si els directors decidissin que l'actriu tornés com un "fantasma" podrien enfonsar tot el format i "Élite" deixaria de ser una sèrie independent per semblar-se a la sèrie americana "13 Reasons why".

Prem per veure més contingut per a tu