Segueix-nos a les xarxes socials:

L'humor absurd de «Capítulo 0» torna avui a Movistar +

Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla estrenen a #0 la segona temporada de la sèrie còmica

Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla tornen avui al canal #0 de Movistar + amb la segona temporada de Capítulo 0, la sèrie en la qual els dos actors recuperen l'essència dels mítics La Hota Chananteo Muchachada Nui, dos dels formats més recordats de l'humor espanyol de la dècada passada i que avui en dia continuen sent autèntiques obres mestres.

La segona temporada de la sèrie, que consta d'un total de vuit lliuraments, arriba «més elaborada, més cinematogràfica i més madura que mai, però amb el mateix surrealisme de sempre», segons assenyala la plataforma de pagament en un comunicat.

Les noves històries portaran els dos actors a posar-se en la pell d'herois de telenovel·la o espies de la guerra freda. Mostraran vides creuades per un terratrèmol, seran dones d'un documental negre, viuran aventures surrealistes en platós de televisió. A més, els mateixos Joaquín i Ernesto pugen a l'onada de l'autoficció amb un biòpic macabre i una història paternofilial molt nadalenca, respectivament.

Paco León, David Broncano, Miren Ibarguren, Verónica Forqué, Hugo Silva, Arturo Valls, Pablo Chiapella, Ingrid García-Jonsson o David Verdaguer seran alguns dels convidats que es veuran a Capítulo 0.

Prem per veure més contingut per a tu