Segueix-nos a les xarxes socials:

Selena Gomez fitxa per «Only Murders in the Building», de Hulu

La comèdia és el primer projecte televisiu de la cantant des de «Los magos de Waverly Place»

La plataforma de continguts en streaming Hulu va anunciar ahir el fitxatge de Selena Gomez per a la comèdia Only Murders in the Building. La cantant i actriu compartirà escenes amb Steve Martin i Martin Short, els altres protagonistes de la sitcom, a més de fer de productora executiva del projecte. L'argument girarà entorn de tres joves que no es coneixen però la passió dels quals pels documentals de crims acabarà ajuntant i fent viure un misteri d'aquest estil.

Es tracta del primer paper televisiu de la cantant des del final de Los Magos de Waverly Place, la sèrie que va protagonitzar a Disney Channel del 2007 al 2012. Com a productora, ja va participar a 13 Reasons Why a Netflix i, al cinema, la seva última aparició va ser a A Rainy Day in New York, de Woody Allen, el sou de la qual va donar a Time's Up.

La plataforma, de la qual Disney té la majoria d'accions, també va anunciar ahir la sèrie The girl from Plainville, que tindrà Elle Fanning com a protagonista. Fanning també va protagonitzar The great a Hulu i va participar a la mateixa pel·lícula d'Allen que Gomez.

Per altra banda, Love, Victor, la sèrie que continua la història de la pel·lícula Love, Simon, saltarà de Disney+ a Hulu. La plataforma va anunciar ahir que la ficció constarà d'una nova temporada, després dels rumors de cancel·lació.

Prem per veure més contingut per a tu