Segueix-nos a les xarxes socials:

La vida de Roy Halston i el thriller «La mujer en la ventana», entre les novetats d’aquesta setmana

Disney+ estrena la 32 temporada de «Los Simpson»; Amazon Prime, «Underground Railroad»; i Movistar+, l’últim treball de Miki Esparbé

This browser does not support the video element.

Què veure a la tele aquest cap de setmana?Alba Sánchez

Des d’aquest divendres ha es poden veure a les plataformes digitals els thrillers «La mujer en la ventana» i «Underground Railroad», la biografia del dissenyador Roy Halston Frowick, «Halston», i la temporada 32 de la família més famosa del món, «Los Simpsons». El manresà Miki Esparbé, per la seva banda, estrena «Reyes de la noche» a Movistar+.

Netflix aposta per la minisèrie «Haslton», inspirada en la vida del dissenyador nord-americà que va definir l’estil dels anys 70 i el thriller «La mujer en la ventana», sobre una dona que viu amb agorafòbia tancada en el seu apartament però es testimoni d’un brutal assassinat. També la sèrie documental «Haunted: lo que vi» sobre testimonis de persones que expliquen les seves experiències sobrenaturals i les segones temporades de «Love, Death & Robtos», «Special» i «¿Quién mató a Sara?». També arribaran la pel·lícula d’acció «Sicario: Soldado», la comèdia «Kick-Ass 2», el thriller «The purge: la noche de las bestias» i les comèdies musicals «Dando la nota» i «Dando la nota 2: aún más alto».

A HBO arriba el thriller basat en la exitosa novel·la «La chica del tren» i el drama històric, «Sufragistas», sobre el naixement del moviment sufragista a Anglaterra.

A Disney+ s’estrena la temporada 32 de la família animada més famosa de la televisió, «Los Simpsons», i la segona temporada de la serie basada en la trilogia musical «High School Musical», «High School Musical: El Musical: La Serie». Al servei d’Star arribaran la sèrie completa d’«Scrubs» i la minisèrie «La guerra de los mundos», ambientada en la mateixa època que la novel·la de H.G.Wells.

Amazon Prime estrena la sèrie «Underground Railroad», sobre una noia esclava d’una plantació de cotó a Geòrgia que s’escapa quan els seus amos decideixen començar a construir un ferrocarril subterrani. També arribaran la pel·lícula «Trumbo», un biopic sobre el guionista Dalton Trumbo i la seva etapa durant la caça de bruixes, i la pel·lícula d’acció «Amanecer rojo».

Per últim, a Movistar s’estrenarà la sèrie «Reyes de la noche», amb Miki Esparbé, centrada en la radiodifusió esportiva i les pel·lícules «Pinocho» i «Creation Sotires» una pel·lícula biogràfica sobre Alan McGree i com va canviar la historia de la musica britànica amb la creació de la discografia Creation Records i el descobriment d’Oasis.

Prem per veure més contingut per a tu