Segueix-nos a les xarxes socials:

Llista sencera

Aquests són els famosos que participaran a «Los miedos de...», el nou docureality de Telecinco

El nou format creat pel grup i Warner Bros ja està gravant els seus primers lliuraments

Aquests són els famosos que participaran a «Los miedos de...», el nou docureality de Telecincoelperiodico

Mediaset ha anunciat aquest dimarts per sorpresa un nou projecte que tindrà un càsting variat format per personatges de la cadena, el món del periodisme, la política, la música i la interpretació. 'Los miedos de...' és un nou format creat pel grup i Warner Bros en el qual els participants intentaran superar una por que els limita "en major o menor mesura el seu dia a dia".

Lydia Lozano, Carlos Sobera, Cristina Cifuentes, Antonio Canales, Fabiola Martínez, Boris Izaguirre, Loles León, Chelo García Cortés, Cristina Tárrega i La Terremoto de Alcorcón són els primers deu famosos triats per intentar superar les seves fòbies en aquest docureality que ja es grava.

Tots ells estan disposats "a sotmetre's a diferents experiències supervisades per un grup d'experts per intentar vèncer algun dels seus majors temors", avança la cadena en una nota de premsa.

Tot i que no s'han revelat encara masses detalls sobre la mecànica del programa, s'intueix que en ser un docureality seguirà les vides dels participants i no se centrarà en entrevistes. La cadena sí que avança que cada lliurament estarà protagonitzat per diversos personatges que tindran el "suport emocional d'una persona de la seva confiança per dur a terme una travessia emocional carregada de sentiments, tensió, aventura i també diversió".

Prem per veure més contingut per a tu