Segueix-nos a les xarxes socials:

Catherine Zeta-Jones serà Morticia Addams a la sèrie de Netflix

«Wednesday», dirigida per Tim Burton, també tindrà Luis Guzmán com a Gomez en el repartiment

Catherine Zeta-Jones serà Morticia Addams a la sèrie de Netflix

A poc a poc es van coneixent els intèrprets que es posaran a la pell de la nova família Addams a Wednesday, la sèrie que prepara Tim Burton per a Netflix i amb la qual recupera un dels personatges més icònics de la història de cinema i la televisió.

La plataforma ha confirmat que Catherine Zeta-Jones serà Morticia Addams en aquest projecte. La reconeguda intèrpret, que va guanyar l’Oscar a millor actriu de repartiment l’any 2003 pel seu paper a Chicago, recollirà el testimoni d’altres actrius que han donat vida a la matriarca dels Addams com Carolyn Jones (en la sèrie dels 60) o Anjelica Huston (a la pel·lícula La família Addams i la seva seqüela).

Zeta-Jones passa a formar part de l’elenc encapçalat per Jenna Ortega (You, Jane the virgin), que interpretarà Wednesday durant els seus anys com a estudiant a l’Acadèmia Nevermore. Qui també s’incorpora al projecte dirigit per Burton és Luis Guzmán, conegut pels seus papers secundaris en una llarga llista de pel·lícules. L’actor porto-riqueny donarà vida a Gomez Addams, el marit de Morticia.

La nova sèrie se centrarà en la filla adolescent dels Addams, que intentarà dominar les habilitats psíquiques que estan despertant al seu interior.

Prem per veure més contingut per a tu