Segueix-nos a les xarxes socials:

HBO llança un nou avançament de la segona temporada de «La materia oscura», que ja té data d'estrena

Lyra prossegueix en la seva èpica missió en el més nou d'aquesta ambiciosa adaptació que torna al novembre

Els seguidors de 'La materia oscura' estan d'enhorabona: la sèrie torna al novembre amb nous episodis. Només un mes després de llançar el primer avançament, amb motiu de la Comic-Amb, HBO ha llançat un nou tràiler de la segona temporada, que promet ser més fosca i excitant que el primer lliurament.

Basada en la trilogia de Philip Pullman, concretament del llibre 'La daga', la nova temporada arrenca després que Lord Asriel hagi obert un pont a un nou món. Desconsolada després de la mort de la seva millor amiga, Lyra segueix a Asriel cap al món desconegut, on coneixerà a Will, un noi que també fuig d'un passat conflictiu. Tots dos intentaran buscar el seu camí, però la guerra i les persecucions ho compliquen tot bastant.

Dafne Keen, Ruth Wilson, Amir Wilson, Lin-Manuel Miranda, Andrew Scott, Ariyon Bakare, Will Keen, Ruta Gedmintas i James McAvoy tornaran a encapçalar el repartiment de 'La materia oscura', que en la seva segona temporada ha incorporat nous rostres: Jade Anouka, Simone Kirby i Terence Stamp, entre altres.

Prem per veure més contingut per a tu