Segueix-nos a les xarxes socials:

Així és ‘Moon Knight’, la nova (i fosca) sèrie de Marvel per a Disney+

Aquest dimarts s'ha presentat el tràiler oficial d'una de les apostes fortes de la companyia per aquest 2022

Així és ‘Moon Knight’, la nova (i fosca) sèrie de Marvel per a Disney+IMATGE PROMOCIONAL

Cada producte de Marvel té un segell propi que la fa diferent de les altres. La nova sèrie de l'estudi, ‘Moon Knight’ (Cavaller Lluna), serà la producció més fosca i segurament per això és entre els títols més esperats d’aquest any 2022 i una de les seves grans apostes. Aquest dilluns se n'ha difós el tràiler que ja permet veure com serà quan aterri a Disney+.

La plataforma té pensat presentar nous personatges durant aquest 2022 per afegir-los a l’Univers Cinematogràfic de Marvel, igual que ja anat fent durant el 2021 amb les sèries Wandavision, Loki i Falcon y el Soldado de Invierno.

Ara és el torn de Moon Knight. I segons es pot veure al tràiler promet. La sèrie la dirigeix Mohamed Diab i està basada en l’obra original de Doug Moench i Don Perlin. I igual que Ojo de alcón o Falcon, tindrà sis episodis, amb una durada d’entre 40 i 50 minuts per capítol. El protagonista és Oscar Isaac (el vam poder veure fent de Poe Dameron a les tres últimes pel·lícules de Star Wars), que es posarà a la pell de Marc Spector, un personatge amb un trastorn d’identitat dissociatiu.

El clip s'ha emès durant els “play-off’’ de la Lliga Nacional de Futbol Americà (NFL) a la cadena ABC i també s'ha penjat a xarxes socials com Twitter.

Prem per veure més contingut per a tu