Fa molts i molts anys en una petita contrada governada per un rei gandul i uns dirigents despòtics i avariciosos van succeir uns fets ben curiosos.

L´actitud autoritària i corrupta dels seus governants havia generat un malestar general que anava creixent a mesura que passaven els dies.

La gent del poble, cansada de les injustícies i el tracte vexatori que rebien es van començar a mobilitzar per tal de fer front a aquella abusiva situació i defensar els seus drets així com recuperar unes òptimes i justes condicions de vida.

Els dirigents, per tal de no perdre el seu poder, estaven disposats a qualsevol cosa, fins i tot a empresonar el seu pare o la seva mare si era el cas que protestessin o es rebel·lessin en contra del règim.

Tot i això, la gent d´aquella zona no es va atemorir, sinó ben al contrari, i amb l´esperit de Sant Jordi van continuar la seva lluita personal de manera pacífica per tal de recuperar la llibertat i la democràcia perduda durant aquells darrers anys.

Fou d´aquesta manera com gràcies a la veu del poble aquella petita contrada va recuperar la normalitat i l´estabilitat que tant havia anhelat, i amb la implicació, col·laboració i l´esforç de tothom es va convertir en un territori d´oportunitats on es garantien els drets fonamentals i la igualtat social.