Segueix-nos a les xarxes socials:

El secret del parc de Puigterrà

Un dia normal de Sant Jordi, una noia anomenada Eva, havia quedat amb la seva amiga al parc Puigterrà de Manresa, però li va arribar un missatge de l'amiga avisant-la que al final no podia anar, de sobte una escala va aparèixer davant seu, ella sabia que era perillós però va baixar igualment.

Va arribar a una sala plena de estàtues, un Drac se li va aparèixer, Eva sorpresa va decidir de no tenir por. El Drac dir-li què el qui surtis del laberint, el seu desig es faria realitat, però si tocaran les dotze de la nit abans de sortit, amb una estàtua es convertirà.

Eva demanar-li l'explicació, el Drac contestar-li que feia nou cents anys que una deessa al va atrapar i només es podria allibera si aconseguís mil estàtues de persones que fessin la prova, amb la condició d'acumular una per cada any el dia vint-i-tres d'abril.

Eva va acceptar fer la prova, el Drac assenyalar-li una taula amb un llibre i una rossa, indicar-li que escrigués el seu desig a la pagina nou cents, així s'obriria la porta del laberint i màgicament quant caigués l'últim pètal de la rossa s'indicaria el final del dia i es petrificaria sinó aconsegueix sortí a temps.

Eva va escriurà el desig i va entrar al laberint; va tardar molt però al final va arribar a la porta, pro de sobte van tocar les dotze de la nit.

Ningú va saber mai don estava i que li va passar a l'Eva, es clar era un secret que ningú coneixia, així doncs l'any que be, el dia de Sant Jordi qui serà el següent de fer la prova en el parc Puigterrà.

Prem per veure més contingut per a tu