Alternatives originals per celebrar la diada de Sant Jordi: Més enllà de roses i llibres

Els regals més originals per Sant Jordi 2024

Saps tot el que pots regalar el dia de Sant Jordi?

Saps tot el que pots regalar el dia de Sant Jordi? / getty images

Eva Remolina / AMIC

El dia de Sant Jordi és una festivitat molt esperada a Catalunya per la seva bellesa i simbolisme. Tradicionalment, aquest dia és una oportunitat per expressar amor, admiració i amistat regalant roses i llibres. Però, què passa si volem explorar alternatives més originals i menys convencionals per celebrar aquesta jornada tan especial?

Aquí teniu algunes idees que us poden inspirar:

Rosa de paper reciclada

Utilitza paper reciclat per crear roses que no només són boniques, sinó també sostenibles.

Llavors

pots comprar les llavors per plantar. D'aquesta manera, la rosa no només dura un dia, sinó que pot florir any rere any.

Roses pintades a mà

 Crea roses úniques amb dissenys creatius i colors intensos.

Roses perfumades

 Ofereix roses amb un toc especial, impregnades amb olis essencials per a un aroma encantador que perduri.

Roses amb missatges personalitzats

Afegeix un toc personal a les roses incloent-hi missatges especials, poemes o cita que facin que la Rosa de Sant Jordi sigui encara més significativa per a la persona que la rebi.

Roses amb elements naturals incrustats

 Incorpora petites pedres, fulles seques o altres elements naturals a les roses per donar-los un aspecte únic i interessant.

Roses en suports creatius

 Presenta les roses en suports com ara en testos únics, en caixes decorades o fins i tot en suports comestibles, com una cistella de fruita.

Roses comestibles

Utilitza flors boniques, però també delicioses.

Els regals més originals per Sant Jordi

Els regals més originals per Sant Jordi / freepik

Però si a tu o a la teva parella no li agraden les roses, també pots optar per altres obsequis com ara:

Plantes

Un bonsai elegant, una orquídia exòtica o fins i tot una planta carnívora poden ser regals memorables i sorprenents.

Experiències úniques

Regaleu una experiència en lloc d'un objecte físic. Podeu optar per un taller d'artesania, una classe de cuina exòtica o una sessió de meditació en grup. Les experiències ajuden a crear records duradors i a compartir moments especials.

Obres d'art locals

Doneu suport als artistes locals comprant una obra d'art única. Una pintura, una escultura o una obra de ceràmica, adquirir art local no només és un regal original sinó que també contribueix a la comunitat artística.

Llibres artístics

 Si voleu mantenir-vos en el tema dels llibres, però amb un gir original, considereu regalar llibres d'art o edicions especials amb il·lustracions úniques. Aquest tipus de llibres són ideals tant per als lectors, com per als amants de l'art.

Com viatjar amb les teves mascotes durant les vacances

Com viatjar amb les teves mascotes durant les vacances / freepik

Tast de vins o cerveses artesanes

 Per als aficionats a la gastronomia, un tast de vins o cerveses artesanes pot ser una experiència més educativa. Podeu triar entre una gran varietat de productes locals i descobrir-ne els secrets de la seva elaboració.

Visita a una biblioteca o llibreria antiga

 En lloc de simplement comprar un llibre nou, feu una excursió a una biblioteca o llibreria antiga i busqueu una joia literària. Podria ser una primera edició d'un clàssic estimat o un llibre que sorprengui el receptor del regal.

Cursos en línia

 En l'era digital, hi ha una infinitat de cursos sobre una àmplia gamma de temes. Regaleu un accés a un curs que tingui interès per a la persona especial en la vostra vida, sigui fotografia, idiomes o cuina internacional.

Concerts o espectacles en directe

 Reserveu entrades per a un concert en viu, una obra de teatre o un espectacle de dansa. Gaudir d'una experiència cultural en directe és una manera emocionant de celebrar la diada de Sant Jordi i crear records inoblidables.

En resum, el 23 d'abril és una ocasió perfecta per mostrar afecte de maneres diverses i originals així com infinites possibilitats per fer d'aquest dia una celebració inoblidable. Així que enguany, exploreu opcions alternatives i deixeu-vos sorprendre per les noves formes de demostrar amor i amistat en aquesta festa tan especial.