Segueix-nos a les xarxes socials:

El Portal de l'Àngel es manté com el carrer comercial més car de l'estat

L'avinguda barcelonina perd una posició en el rànquing mundial dels més cars i se situa catorzena, amb 3.240 euros per metre quadrat

El Portal de l'Àngel de Barcelona torna a ser el carrer comercial més car d'Espanya, davant del madrileny Preciados i el també barceloní Passeig de Gràcia, segons un informe internacional de la consultora immobiliària Cushman & Wakefield.

El Portal de l'Àngel es manté també entre els primers llocs del rànquing mundial, encara que perd una posició, passa de la 13a a la 14a, darrere de la via més comercial de Singapur.

El preu mitjà del lloguer comercial en aquesta cèntrica via de Barcelona és de 3.240 euros per metre quadrat, mentre que el del carrer més car del món, la Cinquena Avinguda de Nova York, és de 33.812 euros/m2. Causeway Bay de Hong Kong ocupa el segon lloc en la classificació mundial, amb 23.178 euros/m2, seguida dels Camps Elisis de París, amb 13.255 euros/m2.

L'informe de Cushman & Wakefield analitza els preus de lloguer durant els últims dotze mesos dels 330 carrers comercials més cars del món de 65 països.

El segon carrer més car d'Espanya és Preciados, a Madrid, amb 3.000 euros/m2, seguit pel Passeig de Gràcia (2.760 euros/m2), Serrano de Madrid (2.700 euros/m2) i José Ortega y Gasset i Gran Via, també de la capital espanyola, tots dos amb 2.640 euros/m2. A més dels carrers de Madrid i Barcelona, en el rànquing també apareixen vies comercials de Màlaga (Marqués de Larios), Bilbao (Gran Via), València (Colón), Sevilla (Tetuán), Palma de Mallorca (Jaume III) i Saragossa (plaça de la Independencia). En total, s'han estudiat 19 ubicacions a Espanya i, de mitjana, les rendes han crescut el 4,74 % en l'últim any. En concret, els preus han augmentat a quinze carrers espanyols, mentre que en només quatre s'han mantingut estables (el madrileny Princesa, el barceloní Pelai, la Gran Via de Bilbao i la plaça de la Independencia de Saragossa).

Prem per veure més contingut per a tu