20 de març de 2017
20.03.2017
40 Años
40 Años

Avinent viatja a la fira alemanya IDS per presentar nous productes

La bagenca posarà de llarg el sistema de miniimplants Biomimetic Pearl

20.03.2017 | 18:18
Façana de la seu d´Avinent, al polígon Santa Anna de Santpedor

L´empresa bagenca del grup Vilardell Purtí Avinent participa des de demà i fins dissabte a Colònia a l´International Dental Show (IDS), la fira més important a nivell mundial dins el sector de l´odontologia i l´esdeveniment que trien les marques més destacades del sector per presentar anualment les seves novetats.

A l´IDS, Avinent presentarà un conjunt de nous productes i equipaments de darrera generació dins del món de l´odontologia digital. Així, l´empresa posarà de llarg un nou sistema de miniimplants anomenat Biomimetic Pearl. Segons font sde l´empresa, «es tracta d´un miniimplant amb característiques úniques a nivell internacional que té com a objectiu proporcionar una solució de qualitat a l´oferta actualment present dins de la gamma de solucions per a pròtesis removibles i mínimament invasives».

Fonts d´Avinent apunten que Pearl és innovador perquè presenta un disseny exclusiu de dues peces composat per l´implant i el pilar, una característica novedosa entre els sistemes de miniimplants presents al mercat mundial. Aquest fet permet col·locar el pilar amb molta facilitat i així controlar les genives (o teixits tous). A més, segons Avinent, «el seu coll polit li aporta unes característiques ideals per obtenir uns resultats estètics d´alt nivell».

Segons Albert Mangas, director d´Innovació i Desenvolupament de Producte de l´empresa, «el sistema està dissenyat per permetre al cirurgià cobrir diferents altures de la geniva i aconseguir una solució molt més completa».

A més del nou miniimplant Pearl, Avinent també presentarà a la fira de Colònia les seves novetats en pròtesis dentals sinteritzades i també productes fresats d´alta precisió juntament amb les possibilitats que ofereix la impressió 3D en el camp de l´odontologia. A la fira, Avinent exposarà alguns dels seus productes i serveis relacionats amb l´evolució del sector cap a un flux de treball digital. Com per exemple, escàners de presa d´impressió digitals, els últims software de disseny dental, fresadores i impressores 3D, a més de la varietat d´oferta en materials. La línia mèdica Avinent Digital Health, dedicada a les reconstruccions òssies mitjançant la impressió 3D de pròtesis de titani , també portarà nous productes i serveis que milloren la intervenció quirúrgica en diversos camps.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema