31 de març de 2017
31.03.2017
40 Años
40 Años

La Lionesa i SG4 guanyen el concurs dels aparadors creuats de Manresa

Les parelles Estrada-Rios Running, Sala Team-Señor i Tennessee-Forn de Cabrianes, amb menció

31.03.2017 | 23:47
La Lionesa i SG4 guanyen el concurs dels aparadors creuats de Manresa

La proposta compartida de la pastisseria La Lionesa i de la botiga de moda SG4 dona ha resultat la guanyadora de la segona edició del concurs d´aparadors creuats que organitza Manresa + Comerç. Aquest divendres s'ha donat a conèixer el veredicte, en què també han rebut mencions Estrada-Rios Running (segon premi) i Sala Team-Señor i Tennessee-Forn de Cabrianes (tercer premi ex aequo).

El guardó, dotat amb un assessorament personalitzat per als dos establiments a càrrec del reputat professional del visual merchandising Andreu March, l´ha decidit un jurat format per la regidora de Cultura de l´Ajuntament de Manresa, Anna Crespo; l´especialista en arts escèniques Pep Garcia; els interioristes Jordi Franquet i Sergi Barrau; el president de Pimec, Esteve Pintó; i la publicista Neus Comellas.

Durant els quinze dies que han estat exposats els projectes (en total, vint-i-sis parelles de comerços, la majoria dels quals, del centre de Manresa), «els aparadors no han estat només producte, sinó que hi han passat coses, han expressat emocions, i les emocions ens fan comprar», ha explicat Pep Garcia.

Per al jurat, els aparadors participants han demostrat «creativitat, sorpresa i contrast», i els comerciants, «generositat» en la cessió d´un espai vital del negoci per exhibir productes de comerços totalment aliens al propi sector.

Amb tot, la capacitat de sorpresa també pot tenir límits, i pel fet d´haver estat la 2a edició del concurs, l´organització es planteja si fer-ne una nova convocatòria l´any que ve. «Si baixa la participació, serà difícil de mantenir, però si no té recorregut, encara», diu Esther Boniquet, dinamitzadora de Manresa + Comerç. Qui vulgui veure a partir de dissabte les propostes guanyadores ja no en tindrà ocasió, perquè la parella guanyadora ha desmuntat els aparadors aquest divendres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema