L´empresa amb seu a Sant Fruitós Airplan ha estat proclamada aquest dijous al vespre guanyadora de la 39a edició del premi Guillem Catà, que atorga la demarcació de la Catalunya Central de l´Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya.

El guardó s´atorga a l´equip tècnic de l´empresa, fundada l´any 1968, especialitzada en oferir solucions de tractament d´aire. El jurat en valora «la seva capacitat d´adaptar-se a la evolució dels requeriments dels nous processos industrials que l´ha aportat a oferir els seus productes arreu del mon».

El jurat, presidit per Salvador Arqué, president de la demarcació territorial de l´associació d´enginyers, estava integrat per Eduard Ruiz, Jaume Torruella, Jordi Giralt i Josep Colomer, enginyers industrials, i també per Marc Antoni Soler, sots director d´empresa i relacions externes de l´Escola Politècnica Superior d´Enginyeria de Manresa, Jordi Torrens, vicepresident de la Cambra de Manresa, Josep Pujadas, en representació de la Cambra de Barcelona, i Xavier Carles membre de la junta de la Unió Empresarial de l´Anoia.