L'operadora manresana de telecomunicacions Fibracat ha adquirit un local al cèntric carrer Monterols de Reus per obrir properament una nova Fibracat Store, després de la que ja té al passeig de Pere III de Manresa. Amb aquesta adquisició, Fibracat pretén iniciar el que defineix com «l'ambiciós pla que permetrà donar servei a tot Catalunya». L'empresa té previst continuar la seva expansió a Catalunya els propers mesos adquirint nous locals a Girona, Lleida, Barcelona, Mataró i Vic.

Fibracat, que ofereix serveis de fibra òptica, telefonia fixa i mòbil, preveu ampliar el call center propi de Manresa per donar servei als clients a través del telèfon d'informació gratuït 1711. L'empresa ha iniciat els processos selectius per a la contractació de nous tècnics informàtics i personal d'atenció al client per al nou centre operatiu de Manresa, i aviat seleccionarà personal per a l'atenció al públic a les noves Fibracat Stores que vol obrir a diferents ciutats de Catalunya. En aquests establiments, la companyia ofereix una atenció integral als clients i també s'hi fan tràmits d'alta i s'informa dels productes i de les darreres promocions.

Amb aquest primer moviment a la ciutat de Reus la companyia assegura «posar les bases» per fer realitat la inversió de 18 milions d'euros anunciada l'any passat per donar servei a tot Catalunya amb l'horitzó del 2020.