La planta de Rossignol a Artés celebrarà avui el vint-i-cinquè aniversari de la fabricació d'esquís de fons amb una jornada de portes obertes en què el personal de l'empresa i les seves famílies podran visitar les instal·lacions, conèixer el procés de fabricació de l'esquí, gaudir de jocs familiars i compartir un temps d'esbarjo.

La jornada s'iniciarà a les 11.30 i la cloenda (13.40) serà després de lliurar els premis del concurs de dibuix de disseny d'esquís, on han participat els fills dels treballadors. Els premis que es lliuraran seran quatre parells d'esquís realitzats amb els dissenys guanyadors de les diferents categories d'edat. S'hi espera la presència de més de 600 persones.

La planta ara forma part del grup de capital escandinau Rossignol. Es va crear l'any 1971 i va començar fabricant només esquís alpins. L'any 1994 es va iniciar la fabricació d'esquís de fons. Des de llavors s'han fabricat a Artés divuit milions de parells d'esquís alpins i més d'un milió de parells d'esquís de fons. Actualment la fàbrica d'Artés és la més gran del Grup Rossignol. S'hi fabriquen anualment al voltant de 500.000 parells d'esquís, que són venuts arreu del món. La fàbrica està especialitzada en la fabricació d'esquís amb nucli de fusta, material amb què es realitzen tots els esquís d'alta gamma del grup.