L'empresa anoienca Munich va rebre dimecres a la nit el premi Diplocat a la diplomàcia empresarial en el marc del lliurament dels premis Pime 2019, que atorga la patronal de les petites i mitjanes empreses, Pimec. L'acte va tenir lloc a la sala Oval del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) durant un sopar solidari.

El guardó vol encoratjar i reconèixer les empreses que surten al món identificant-se elles mateixes o els seus productes o serveis com a catalans. El premi reconeix «empreses que ajuden a projectar Catalunya al món amb una imatge d'excel·lència del país, donant a conèixer els seus valors, actius i atractius i contribuint a millorar-ne la reputació internacional», segons Pimec. En les edicions anteriors han estat guardonades Aranow, Scytl, Moritz, Ultramagic i Beabloo. Munich és present en països com Japó, Indonèsia, Malàisia, Filipines, Tailàndia, Armènia, Kazakhstan, Rússia, Eslovènia, Lituània, França, Itàlia, Portugal, Austràlia, Corea, Croàcia, Estònia, Geòrgia, Grècia, Holanda, Hongria, Eslovàquia, Turquia, Ucraïna, Argentina, Brasil, Xile, Guatemala, Paraguai, EUA, entre d'altres.

Santea Products, Ceres Roura i Kivnon Logística van guanyar els premis a la microempresa, petita empresa i mitjana empresa més competitiva, respectivament, i Agre Foods & Commerce, el de Qualitat Lingüística. LC Paper va ser l'empresa guardonada amb el Premi Fundació Pimec als valors d'empresa, i GPA Innova va gua-nyar el Premi Pimec Jove. El Periódico va rebre el guardó al millor treball periodístic i un reconeixement a la Fundació Rezero.