Grup Llobet, en la seva aposta per fomentar l’alimentació saludable i per facilitar-ne l’accés, ha impulsat una nova línia de negoci completament innovadora: ha creat un servei que proveirà les cases de turisme rural d’aliments per tal que els hostes puguin disposar d’un xef exclusiu que cuini per a ells durant l’estada, es puguin trobar la nevera plena dels plats cuinats que elabora Grup Llobet o trobin el rebost i la nevera plena de frescos i productes.

Aquest servei persegueix, a banda de facilitar l’accés a una alimentació de qualitat i saludable, convertir l’estada a la casa rural en una experiència molt més completa, plena i relaxant, en la qual els hostes podran aparcar la càrrega que

suposa planificar menús per a diverses persones, sortir de casa per anar a comprar aliments, i cuinar.

El servei, que s’acaba de posar en marxa, va adreçat inicialment a les cases de turisme rural del Bages, el Berguedà i el Solsonès. L’objectiu és fer més fàcil i agradable l’estada de les persones que escullen una casa rural per desconnectar. D’aquesta manera, el servei que impulsa Grup Llobet ofereix tres alternatives, segons les necessitats dels hostes:

- Xef a domicili. Aquesta alternativa posa a disposició dels hostes un xef que es desplaçarà a la casa rural per oferir un servei personalitzat, absolutament exclusiu i, alhora, proper. El cuiner o cuinera prepara el menjar que els hostes sol·licitin. Grup Llobet, a més, també posa a disposició tot el parament perquè els visitants es puguin relaxar.

- Plats acabats de cuinar. Gràcies al servei de càtering de Grup Llobet, els visitants poden trobar-se la nevera plena de plats cuinats. Cal remarcar que Grup Llobet disposa d’una carta diversa i equilibrada, amb propostes gastronòmiques

de primer nivell i per a tots els gustos, pensada i dissenyada per a un equip de nutricionistes que s’encarrega d’elaborar una proposta clarament diferenciada, amb tota la informació sobre composicions i al·lèrgens.

- Compra per omplir la nevera i el rebost. Els visitants poden fer la compra de qualsevol article que necessitin, des d’aliments frescos fins a productes de neteja, des de begudes fins a conserves, des d’embotits fins a articles per a

nadons; i quan arribin a la casa trobar-se tots els productes escollits ben guardats al seu lloc.

Les cases rurals que vulguin contractar aquest innovador servei per poder oferir-lo als seus clients ja es poden posar en contacte amb Grup Llobet a través del web http://grupllobet.com/menjardomicili/.

El clients finals podran fer la seva compra o reserva a http://menjardomicili.grupllobet.com.

El servei de menjar a domicili per a les cases rurals ha sorgit com una resposta ben estructurada a l’èxit de les comandes telefòniques que actualment ja fan amb regularitat una quarantena de cases de turisme rural del Bages, el Berguedà i el Solsonès. Grup Llobet és capaç de donar una resposta completa i d’oferir serveis adaptats a totes les necessitats i particularitats dels hostes gràcies a les diferents línies de negoci que ha desenvolupat al llarg dels anys: supermercats, distribució majorista, elaboració, càtering i equip de cuiners.