Segueix-nos a les xarxes socials:

La importància de fer testament

Si no planifiquem la transmissió dels nostres béns, la llei decideix per nosaltres

Fer testament és aconsellable. És la manera de planificar l'herència per tal que es compleixi la voluntat de la persona un cop ja no hi sigui, evitant problemes i conflictes als futurs hereus. Què passa quan una persona mor sense testament?. Si no planifiquem la transmissió dels nostres béns, la llei decideix per nosaltres (successió intestada), podent generar conflictes i pèrdues econòmiques.

Fer testament, tot i la seva importància, és un tràmit senzill i ràpid. Per fer-lo és aconsellable assessorar-se prèviament amb un advocat, per poder exposar tranquil·lament el que es vol i resoldre els dubtes que hi hagi, abans de la passar per la notaria a firmar el document.

A Manresa, MBA-Advocats ( Manuel Busquet- Advocats ) compta amb una llarga experiència en el camp de l'assessorament i gestió d'herències. L'advocat Manuel Busquet defensa la importància de fer testament: "Evita molts problemes, ja que qui més qui menys té estalvis o béns patrimonials", diu. Recorda que és un acte jurídic que permet adaptar-se a la realitat de cada moment: "En vida, el testament es pot canviar i modificar tantes vegades com es consideri necessari". Comenta que l'edat és "bastant irrellevant" i que "molts joves opten per fer testament quan es casen i tenen fills. És important que la gent faci testament d'acord amb les seves circumstàncies".

Si necessites consell o assessorament jurídic pots contactar amb MBA Advocats: www.mbaadvocats.com

Prem per veure més contingut per a tu