Seat obrirà a Barcelona un centre de desenvolupament de software amb més de 100 especialistes que serà batejat com a SEAT: CODE, una obertura que l'empresa va avançar al Mobile World Congress 2019.

Segons ha informat Seat, el nou centre impulsarà dues grans dimensions dins l'empresa i el Grup Volkswagen: la transformació digital i el reforç de models de negoci al voltant de nous conceptes de mobilitat i connectivitat dels automòbils. «Si volem passar de ser un fabricant d'automòbils a una empresa de mobilitat i, a més, volem participar en l'anomenada indústria 4.0, hem de fer del software una competència central», ha afirmat el president de Seat, Luca de Meo.

SEAT: CODE estarà en mans de l'enginyer informàtic Carlos Buenosvinos, qui liderarà el futur equip del nou centre de desenvolupament de la firma amb l'objectiu de convertir-lo en una «referència mundial» aplicable al sector de la mobilitat.

D'altra banda, Seat ha anunciat la creació de la seva nova estructura de tecnologia informàtica (IT), que liderarà el director de sistemes d'informació de Seat, Sebastian Grams, i la integració de l'equip de Metropolis: Lab en el futur centre.