feina a Barcelona

2 enginyers. Bosch Marín selecciona enginyers per assistència tècnica per a per a estufes, xemeneies i calderes a biomassa (llenya i pellet), gas, elèctriques i bioetanol. Formació a distribuïdors i suport a instal·ladors i particulars. Es requereix: coneixement d’instal·lacions de calefacció, Anglès fluid a nivell escrit i conversa, treball en equip, màxima implicació, bon tracte personal, iniciativa, perseverança, ordre i responsabilitat. Més info a oferta d’ocupació Enginyer assistència tècnica a Barcelona.

Enginyer. Grup Segula, líder internacional en el sector de l’Enginyeria i Consultoria d’alt valor afegit i una plantilla de 11.000 tècnics en 28 països, precisa incorporar a un / a Enginyer / a elèctric per al seu client del sector ferroviari ubicat a Santa Perpètua de Mogoda. Interessant oferta. Registra’t en Enginyer elèctric a Barcelona.

Arquitecte Des Malthus Darwin, consultoria de perfils IT, estanportant un procés de selecció directa per a una de les empreses tecnològiques referents dins del mercat espanyol. Es requereix: mínim 3 anys d’experiència desenvolupant aplicacions de mobilitat, ObjectiveC i Swift com a llenguatges de desenvolupament, experiència definintarquitectures de mobilitat, desitjable experiència / coneixements ambCordova i desenvolupant diversos projectes simultàniament. Més info a oferta d’ocupació Arquitecte IOS a Barcelona.

2 metges. Empresa de recursos humans especialitzada en el sector de la salut i la prevenció de riscos, selecciona per a una important mútuad’àmbit nacional metge / a en horari intensiu de matins, per al seucentre ubicat a Mataró. Més info a oferta d’ocupació Metge / a a Barcelona.

Maquinista d’impressió en gravat al buit. El perfil correspon a un candidat / a amb experiència prèvia en maneig de màquina en gravat al buit. Valorable formació en arts gràfiques. Habituat / a col·locació i ubicació de rotllos impresos de gravat en relleu. Disponibilitat incorporació setembre. Més info a oferta d’ocupació Maquinista impressió a Barcelona.

Helpdesk amb Italià i Portuguès per important client multinacional de gran envergadura a Barcelona. Funcions: recepció de trucades, resolució d’incidències, gestió d’inventari i reporting. Més info a oferta d’ocupació Helpdesk a Barcelona.

Si vols optar a aquest lloc detreball, els requisits són el següents: formació a nivell CFGM o CFGS en automoció o experiència com a mecànic, disponibilitat d’incorporacióimmediata i carnet de conduir i vehicle propi. Més info a oferta d’ocupació Mecànic per a Barcelona.

Infermera / o. Vacant per professional d’infermeria per treballar en centre situat a Barcelona especialitzat en trastorns de la conducta, desenvolupant les següents tasques: administració de medicació prescrita per medicina i psiquiatria, realització i control de cures, realització de tècniques d’infermeria, i una escolta activa i atenció directa al pacient, contenció verbal i farmacològica així com supervisió de directrius pel que fa a conductes alimentàries, descans. Més info a oferta d’ocupació Infermera /o a Barcelona.

5 repartidors / es. Per important client situat a Martorelles dedicat a la distribució d’aigua embotellada a domicili per a llars i empreses, mitjançant dispensadors d’aigua freda i calenta s’inicia període de selecció de repartidors / es amb carnet C, CAP i tacògraf digital. Més info a oferta d’ocupació Repartidor / a a Barcelona.

Aparellador. Precisen un aparellador positiu i apassionat a la feina per mesurar els mesuraments d’obres de construccions. A part també haurà de comprovar i registrar les hores de treball dels treballadors. Estudis mínims d’Enginyeria Tècnica o Arquitectura, Experiència mínima com a mínim 1 any. Més info a oferta d’ocupació Aparellador a Barcelona.

Administratiu de vendes. Per important empresa del sector arts gràfiques situada a Montornès del Vallès fa falta professional amb titulació tècnica o universitària, amb experiència en gestió de comandes i vendes, mínim de 2 anys en el sector d’arts gràfiques, i coneixements del mercat. Més info a oferta d’ocupació Administratiu a Barcelona.

Agents de fidelització en assegurances amb català. Entre les seves funcions estaran:

- Retenció i fidelització de clients.

- Analitzar i adaptar-se a les necessitats, interessos i motivacions per oferir el servei més adequat, tancant amb èxit les vendes.

- Assessorament professional al client.

- Tractament adequat davant els plantejaments del client.

- Superar reticències i objeccions.

- Actualitzar la informació necessària a la base de dades

Més info a oferta d’ocupació Agents de fidelització a Barcelona.

de nitper a empresadedicada a la producciód’envasosde cartróen el tornnocturn,situada a SantFeliude Llobregat.Incorporacióimmediata.Mésinfo aoferta d’ocupació Carretoner/a a Barcelona.

Executiu comercial. Grup Zeta busca executiu amb experiència en venda d’espais publicitaris i projectes de comunicació / publicitat (on i off) en mitjans de comunicació locals. Persona molt dinàmica, proactiva i amb iniciativa personal i professional, do de gents, actitud positiva i col·laboradora, acostumat a treballar sota pressió i a treballar en equip i bon domini d’eines ofimàtiques. Més info a oferta d’ocupació Executiu comercial a Barcelona.

5 vigilants Es requereix estar en possessió de la TIP, disponibilitat per treballar en torns rotatius de matí-tarda-nit de dillunsa diumenge, disponibilitat d’incorporació immediata. Més info a oferta d’ocupació Vigilant de seguretat a Barcelona.

#

Si necessites veure més ofertes de feina a Barcelona, punxa aquí