El Govern ha ampliat un mes el termini per presentar propostes de licitació pel Centre de Formació Professional de Martorell, que s'acabava el 30 de setembre, perquè una empresa ha demanat més documentació sobre la concessió, segons va publicar ahir el diari Ara i va confirmar l'ACN. Segons el SOC, «alguna empresa interessada ha demanat tenir coneixement de la documentació originada en el tràmit de consulta preliminar del mercat», i per això s'ha decidit publicar la reflexió del Clúster de l'Automoció sobre el centre de formació i l'informe conclusiu. La nova data de finalització del procés de licitació és el 30 d'octubre.

El contracte pel Centre d'Automoció de Martorell és per a la gestió i explotació del recinte, per garantir-ne el funcionament amb l'oferta de formació professional, especialment dirigida a persones en atur i ocupades que vulguin millorar el seu perfil.

A més, també ha d'oferir formació programada per les empreses del sector i, quan escaigui, desenvolupar formació en la modalitat dual o alternança. El pressupost de la licitació és de 2.357.500 euros, sense IVA, amb un valor estimat del contracte de 128.276.253 euros.

El Govern, després d'anys de tenir el projecte aturat i sense gairebé estudiants, va decidir reimpulsar-lo el maig, amb el compromís d'obrir el procés de licitació, que ara s'ha retardat un mes més.