Fibracat, l'empresa de telecomunicacions de capital 100% catalana, va inaugurar ahir a la tarda la seva primera botiga a Girona, amb el suport del teixit empresarial, personalitats de l'àmbit institucional i personatges rellevants de la societat gironina.

La botiga de Fibracat, ubicada al cèntric carrer Santa Clara, té tres plantes amb més de 200 m2. Amb la tria d'aquesta ubicació estratègica, l'operador es consolida a la demarcació de Girona i continua el seu pla d'expansió arreu de Catalunya.

Meritxell Bautista i Josep Olivet, cofundadors i CMO i CEO de Fibracat, respectivament, van volger reforçar «el compromís i la creença que Girona és la clau de l'èxit de l'expansió de Fibracat al territori» i van afirmar que «estan segurs que l'operador tindrà molt bona acollida a la demarcació». Des de la capital del Gironès, Fibracat ofereix serveis de fibra, telefonia fixa i mòbil i TV on-line.

Els fundadors de Fibracat van reunir una cinquantena de convidats, com l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el president de la Cambra de Comerç, Jaume Fàbrega; el vicepresident del Col·legi de Periodistes de Catalunya a la demarcació, Jordi Grau; la presidenta de l'Associació Gironina d'Empresàries, Rosa Maria Agustí, o la presidenta de Guitart Hotels, Cristina Cabañas, entre d'altres.

La pròxima botiga que inaugurarà Fibracat serà a la ciutat de Lleida a final d'aquest mes.

Fibracat arriba a 5,5 milions d'habitants, fet que representa el 73% de tota la població catalana. Des de l'any 2018, la companyia ha incrementant el seu benefici el 30%. Per al 2020, l'empresa espera contractar 40 treballadors més i facturar 20 milions d'euros.