Industrial Shields, empresa fabricant de dispositius electrònics d'automatització industrial basats en Open Source Hardware, anuncia un nou acord de distribució global amb Mouser Electronics, distribuïdor de components electrònics i semiconductors especialitzat en la introducció ràpida de nous productes al mercat.

Gràcies a aquesta col·laboració, Industrial Shields amplia la seva xarxa mundial per distribuir els seus PLC i Panel PC. Amb aquest acord, Industrial Shields reforça la seva presència a 27 punts de tot el món, així com el servei d'atenció al client i els enviaments immediats. «Aquest acord és molt important per a nosaltres, ja que augmentarà la presència dels nostres productes en el territori i ens permetrà validar-ne la qualitat», afirma Albert Prieto, director general d'Industrial Shields. Amb aquesta nova aliança, que permet ampliar la xarxa de distribució d'Industrial Shields, l'empresa bagenca espera augmentar la facturació anual el 20 % i mantenir, així, el ritme de creixement que ha caracteritzat els seus darrers exercicis.

Fundada l'octubre del 2012 i amb seu a Barcelona, Industrial Shields és la marca de l'empresa Boot and Work Corp, SL. És una empresa amb un creixement ràpid que té l'objectiu de convertir-se en la principal plataforma de venda on-line d'aparells electrònics d'automatització industrial basats en hardware Open Source.