El passat 22 de novembre, uns 30 treballadors de Grup Maas relacionats amb les marques de vehicles Citroën, DS, SEAT, Nissan, Kia, ŠKODA i CUPRA van participar en una interessant activitat englobada dins el programa d'accions de responsabilitat social corporativa de l'empresa catalana.

Els col·laboradors del grup van destinar una jornada a realitzar tasques de millora i condicionament a la casa de colònies la Figuera de Castellnou del Bages. Des de fa un any, aquest recinte acull més de 45 joves en risc d'exclusió social amb la contribució de la DGAIA (Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència).

El personal de Grup Maas va adequar espais comuns exteriors i interiors, treballant per millorar les condicions del recinte i la qualitat de vida dels joves que hi viuen. Es van habilitar i col·locar cortines al voltant de les lliteres per donar intimitat als joves i es van pintar i restaurar els desperfectes de les parets del dormitori. A més, es van muntar i col·locar nou prestatges per millorar l'ordre i l'organització de l'espai destinat al descans.

L'equip directiu dels diferents concessionaris també van crear i muntar quatre sofàs mitjançant palets. Amb aquest nou mobiliari, els joves poden gaudir de moments compartits a la sala polivalent. Gràcies a aquesta iniciativa, també es van col·locar noves xarxes a les porteries de futbol i a les cistelles de bàsquet perquè els joves socialitzin i practiquin esport amb millors condicions.

La contribució de Grup Maas ha millorat considerablement les condicions i la qualitat de vida dels menors que conviuen a la casa de colònies la Figuera de Castellnou del Bages, creant un espai i un entorn molt més familiar i confortable.