19 de desembre de 2019
19.12.2019
Regió7

Sant Fruitós reconeix empreses i comerços
del municipi

L'Ajuntament celebra la tercera Nit Empresarial

19.12.2019 | 20:25
Sant Fruitós reconeix empreses i comerçosdel municipi

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va reconèixer dimarts la trajectòria d'empreses i comerços del municipi. Pels seus 25 anys es va premiar Rètols Jobi, CMC Súria, Disseny Estudi i Mecanització S.L. DEM, Piscines Gomez Costa, Set Punts, el Centre Veterinari Cadell i Foto Isidre. Fonda Sant Benet va recollir el guardó pels seus 50 anys i Cristaleria y Sanitarios Forn, per 137 anys de trajectòria.

El Raconet de les emocions va guanyar el premi a la consolidació d'un comerç de menys de 5 anys. També van ser premiats La Mar de Bo (solidaritat i responsabilitat social), Irregular Stone (foment de la cultura i les tradicions) i Flor del Pirineu (foment dels valors de comerç de proximitat). També va ser reconeguda la trajectòria comercial de santfruitosencs i santfruitosenques que han suposat un actiu pel seu arrelament al municipi: Marcel Oliveres (Imatge), Julita Ponsà (Juli Moda), Dolors Homs (Cal Samuxin) i Maria Gelabert del taller de Ceràmica Maria Gelabert.

En la categoria d'empreses Sal Vesta Iberia va rebre el premi a la consolidació en menys de 5 anys, Tecnoconverting Ingenieria i Macsa, a la innovació i desenvolupament i Medical Express i Denso.(solidaritat i responsabilitat social ). Fundació Alícia es va endur el guardó a la promoció i projecció del territori i Montserrat Pintó al capdavant d'Electrodomèstics Pintó i del santfruitosenc Josep Prat propietari de Carrosseries Prat van rebre el guardó a tota la trajectòria.

L'acte, encapçalat per l'Alcalde Joan Carles Batanés, va aplegar representants del comerç i del teixit empresarial tant del municipi com de la comarca. 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit