08 de gener de 2020
08.01.2020

Esteve adquireix la farmacèutica alemanya Riemser

La companyia catalana obté més presència en el mercat europeu i productes propis en l'àmbit hospitalari

08.01.2020 | 11:10
Un edifici de la marca.

Esteve ha adquirit la farmacèutica alemanya Riemser, segons ha informat la companyia catalana. Amb aquesta operació la farmacèutica catalana aconsegueix una major presència en els mercats farmacèutics europeus més importants i un portfoli de productes propis especialitzat i d'ús hospitalari, d'on provenen més del 80% de les vendes de l'alemanya.

En concret, Rimester té un portfoli de productes diversificat en diferents àrees terapèutiques, principalment oncologia, neurologia i d'altres teràpies. La companyia té una planta de fabricació a Alemanya i presència física directa a Alemanya, Regne Unit, França i l'Estat. Aquesta compra accelera la transformació d'Esteve en una farmacèutica especialitzada, ja que més del 60% de les seves vendes provindran de productes propis.

El CEO d'Esteve, Staffan Schüberg, ha afirmat que aquesta adquisició "contribueix de forma rellevant a l'avenç del pla estratègic per fer d'Esteve una companyia farmacèutica molt més internacional amb producte propi i en l'àmbit de la medicina especialitzada". Ha afegit que Riemser aporta coneixement i experiència al mercat hospitalari europeu, així com presència farmacèutica en quatre dels grans mercats europeus.

Riemser va ser fundada el 1992 i el 2012 va ser adquirida per Ardian, a partir de llavors va centrar el negoci en la medicina especialitzada i l'expansió internacional. El CEO de Riemser, Konstantin von Alvensleben, ha assegurat que conjuntament explotaran els punts forts i continuarà l'expansió internacional i del negoci.

L'operació, sobre la qual les dues parts han acordat no explicar el valor econòmic, es tancarà durant el primer trimestre del 2020.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit