18 de març de 2021
18.03.2021
Regió7

L'ACEB augura que el nou pes berguedà a la patronal de la metal·lúrgia relligarà territoris

L'associació berguedana celebra que Joan Ramon Perdigó, director de Montajes Rus, sigui el nou president dels metal·lúrgics de la regió central

17.03.2021 | 23:37
Josep Maria Serarols, president de l'ACEB

L'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà (ACEB) va emetre ahir un comunicat en què mostra la seva satisfacció perquè un berguedà ocupi la presidència la Patronal Metal·lúrgica de laCatalunya Central (PMCC). La junta actual de la patronal va proposar dimarts que Joan Ramon Perdigó, director de l'empresa berguedana Montajes Rus SA, associada a l'ACEB, la presideixi. El pròxim dia 26 la proposta de nova junta ha de ser ratificada en l'assemblea del col·lectiu.

A banda de la presidència, tres empreses berguedanes més formaran part de l'òrgan executiu de la patronal com a vocals: Gual Steel SL, Molles Malé SL i Soldeber SL. L'ACEB considera que la presència berguedana dins de la PMCC pot servir per reforçar la tasca iniciada d'enfortir llaços amb les patronals de la resta de territoris de la Catalunya Central. La patronal berguedana vol continuar teixint acords intercomarcals amb el Bages i la resta de comarques del territori. «Ens hem de posar d'acord i compartir projectes i propostes», va assegurar el president de l'ACEB, Josep Maria Serarols. «Hem de connectar el Berguedà amb el seu entorn més proper i cal posar èmfasi amb la connexió entre el Berguedà i el Bages, i en un futur amb Osona», afegeix Serarols.

Per a l'ACEB, la presidència berguedana de la PMCC constata que el «lideratge ha de ser compartit entre les comarques i no en forma de subordinació d'una vers l'altra» i des de l'anterior junta de la patronal «hi ha hagut una ferma voluntat de fer-ho visible», assegura l'associació berguedana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook