Glovo ha decidit invertir 450 milions d'euros en Espanya, segons avança el 'Financial Times'. L'empresa d'entregues a domicili amb seu a Barcelona acaba de recaptar el finançament més gran en la història de les noves empreses espanyoles i planeja invertir aquest capital en les seves operacions de 'Q-commerce'.

Segons la companyia, el creixement de la divisió Q-commerce se sustentarà, en gran part, en el creixement de les categories de supermercat i 'retail' a través de nous acord comercials. Per impulsar aquesta divisió, Glovo buscarà nous acords amb cadenes de supermercats i invertirà en infraestructura pròpia. Actualment, el grup treballa amb Carrefour, Dia i Alcampo a l'Estat i amb les cadenes Continente i Kaufland a altres països. Pel que fa a la xarxa de magatzems, l'empresa disposa d'instal·lacions pròpies a les ciutats de Barcelona, Madrid, Lisboa i Milà.

Pel cofundador i conseller delegat de Glovo, Oscar Pierre, aquesta inversió permetrà a la companyia "créixer en els mercats principals, accelerar en els indrets on ja té presència i continuar expandint la divisió Q-commerce".

En paral·lel, la companyia té previst ampliar el seu equip d'enginyers -de 300 a 500 treballadors- a la seu que té a Barcelona i a altres centres tecnològics.