Manresa serà, per primera vegada, una de les seus de la Mobile Week Catalunya, una iniciativa vinculada al Mobile World Capital Barcelona que té l’objectiu d’apropar la tecnologia al llarg del territori català amb activitats destinades a tots els públics. L’esdeveniment, que se celebrarà en 18 indrets catalans (entre els quals, també Igualada i la Seu d’Urgell), tindrà lloc del 21 al 27 de juny i del 5 a l’11 de juliol.

La presentació de l’edició d’aquest 2021 -la tercera- va tenir lloc aquest dilluns al Palau Reial de Pedralbes de Barcelona, amb la presència del conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró; del CEO del Mobile World Capital Barcelona, Carlos Grau, i de representants dels municipis participants. Per part de Manresa hi va ser el regidor de Presidència, Valentí Junyent.

En aquesta tercera edició de la Mobile Week Catalunya hi haurà tres temàtiques principals molts enfocades a cobrir les necessitats i inquietuds de la ciutadania: la protecció de la privacitat i dades a Internet, les habilitats professionals digitals que està demanant el mercat i el paper que desenvolupa la tecnologia durant les crisis.

La Mobile Week Catalunya compta amb el suport de CaixaBank i Damm.