El projecte Köllen Loop de la manresana Paula Terra forma part de la Selecció Delta dels Premis ADI. El projecte opta al millor disseny de producte de l’associació que atorga uns dels reconeixements d’àmbit català de més prestigi en disseny en la disciplina del disseny industrial. Es tracta d’una categoria professional en què participen dissenyadors, marques i productes, entre els quals Ikea i Made Design.

El projecte de Terra consisteix en un penjador modular i interactiu, d’altura regulable, que s’adapta a les necessitats de l’usuari i de l’espai de què es disposa. La modularitat del producte ofereix una estructura dinàmica i activa que fa possible transformar el penjador perquè sigui de peu o de paret. A més, els mòduls permeten que cada usuari es pugui configurar el penjador segons els seus requeriments.

El producte s’ha desenvolupat amb la col·laboració de diferents empreses locals. Fusteria Puigdellívol, amb Fermí Garriga i Crisant Lombrera (artesà de la fusta de Mura), ha participat en el procés tècnic de millora de la qualitat i els acabats del producte, Pintura Industrial Mestres ha intervingut en el tractament de les superfícies metàl·liques i Namex3D de Manel Mestres va ser en les primeres fases de prototipat fent serveis d’impressió 3D, que van permetre validar el producte en proporcions, ergonomia i funcionament.

Köllen Loop forma part d’una sèrie de productes modulars i interactius de Köllen Design, que va començar com un projecte universitari. Davant de la bona acollida que ha tingut, Terra ha reactivat el projecte i ara fa el pas professional i buscarà finançament per a la producció de Köllen Loop.

Terra ja va obtenir en l’edició anterior un premi de Plata amb el projecte «Dröp, tractament no invasiu per la diabetis tipus 1» en la categoria d’estudiants.