El centre de Formació Professional Joviat ha estat guardonat per la seva innovació amb el premi Formació Professional de Catalunya que atorga l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de la Generalitat de Catalunya aquest dimecres 29 de juny al Museu de les Aigües de Cornellà.

Ha rebut el reconeixement en la categoria més important pel que fa a centres de formació que destaca les bones pràctiques als centres formatius, de reconeixement d'experiències notables dutes a terme per centres que imparteixen formació professional inicial o ocupacional, l’any 2021.

El director de Joviat Manresa, Jordi Vilaseca, ha valorat el premi com “un reconeixement a anys de feina ben feta oferint formació de qualitat en les àrees d’hoteleria, salut, activitat física, hípica i pastisseria, entre altres”.

El Centre de Formació Professional imparteix formació ocupacional així com formació contínua i cursos de Cicle de Grau Mitjà i Superior des de fa més de sis dècades, posicionant-se com una escola de formació de qualitat al territori, formant i empoderant a milers d’alumnes.