Si vols allunyar-te de la ciutat i busques un habitatge confortable on gaudir de l'entorn, totes aquestes cases en venda a la Comarca del Bages t'interessen.

Si  vols veure un dels teus immobles en aquestes notícies  ia Xarxes Socials, contacta amb nosaltres fent clic en aquest  enllaç.

Casa de 4 habitacions amb terrassa i jardí a Moià

Aquesta casa consta de 306m2 i es distribueix en dues plantes, més semisoterrani. Disposa de 4 habitacions, la principal en suite amb terrassa, i 2 banys. Saló-menjador amb llar de foc i cuina-office amb safareig i accés al jardí de 180m2.

Més informació i fotografies a Casa en venda a Moià.

Cases en venda a la Comarca del Bages. tucasa.com

Casa rústica reformada de 5 habitacions amb terrassa a Sant Feliu Sasserra

Confortable casa rústica de 350m2. Està distribuïda en 5 habitacions i 2 banys. Ideal per gaudir de l'encant d'un habitatge típic de la zona amb més de 50 anys d'antiguitat.

Més informació i fotografies a Casa en venda a Sant Feliu Sasserra.

Cases en venda a la Comarca del Bages. tucasa.com

Casa de 4 habitacions amb terrassa i piscina a Sant Fruitós de Bages

Espectacular habitatge sobre terreny de 6000m2 i vistes a Montserrat. Està distribuïda en 367m2 i compta amb una magnífica distribució. Disposa de 4 habitacions i 4 banys. Ampli saló-menjador en dos ambients amb exclusiva xemeneia de disseny i grans finestrals. Cuina oberta completament moblada i equipada amb electrodomèstics i cambra de rentat.

Més informació i fotografies a Casa en venda a Sant Fruitós de Bages.

Cases en venda a la Comarca del Bages. tucasa.com