Pisos amb piscina en venda a Salou: Aquí pot estar la teva segona residència

Troba el teu futur habitatge sense sortir d'aquest article

Pisos en venda a Salou.

Pisos en venda a Salou. / tucasa.com

CARMEN MESA / VERÓNICA SEDEÑO

La primavera sol ser un dels moments clau per pensar en adquirir una segona residència, on desconnectar i descansar en un entorn agradable. Això és el que ofereixen els següents pisos en venda a Salou.

Tens una immobiliària i necessites donar visibilitat als teus immobles, vols arribar amb els teus habitatges a milers de lectors?  Dóna't d'alta com a empresa a tucasa.com  i t'informem.

PISOS EN VENDA A SALOU

Pis amb piscina a Playa dels Capellans

A tan sols 500 metres de la Platja dels Capellans de Salou, es troba aquest bonic pis, ubicat en una finca amb piscina comunitària d'immenses dimensions, envoltada de cuidades zones enjardinades. Disposa de cuina office amb illa, un saló lluminós amb accés a terrassa i dormitori en suite.

EL BALCÓ IMMOBILIARIA us ofereix tota la informació i fotografies en pis en venda amb piscina a Salou.

Pis en venda a Salou.

Pis en venda a Salou. / tucasa.com

Apartament amb piscina i terrassa a Cala de la Font

Ubicat al conjunt Festival Village a la zona coneguda com a Cala de la Font, trobem aquest pis, distribuït en vestíbul, bany, saló-menjador, cuina, ampli dormitori i terrassa. Zona comunitària amb piscina i jardins.

Podeu trobar més informació i fotografies en apartament amb piscina en venda a Salou que us ofereix FINQUES EBRE MONT .

Pis en venda a Salou.

Pis en venda a Salou. / tucasa.com

Pis amb piscina i terrassa a Salou

Preciosa vivenda a pocs minuts de la platja. Situada en una zona comunitària amb piscina, jardins i parc infantil. Consta de 2 habitacions, 1 bany complet i saló-menjador amb cuina americana i sortida a terrassa.

GRUP TORRESOL té l'exclusiva d'oferir-vos més informació i fotografies en pis amb piscina en venda a Salou.

Pis en venda a Salou.

Pis en venda a Salou. / tucasa.com

Pis amb piscina al centre de Salou

Magnífic habitatge amb àmplia terrassa i piscina comunitària, al centre de Salou. Disposa de 2 àmplies habitacions, gran saló i terrassa.

Pots tenir més informació i fotografies a pis en venda amb piscina al centre de Salou de la mà d'IMMOPIS SERVEIS IMMOBILIARIS.

Pis en venda a Salou.

Pis en venda a Salou. / tucasa.com

Pis amb piscina i al costat del mar a Salou

A només 350 metres de la platja, podreu gaudir de les 2 terrasses i jardí comunitari amb piscina d'aquest immoble. La zona comunitària comprèn una gran superfície en un recinte tancat, amb 2 piscines, una per a adults i una altra infantil i una zona amb un parc infantil, gran solàrium i una terrassa protegida del sol. L´habitatge en venda es distribueix en 2 habitacions, 2 banys, saló-menjador i cuina oberta amb sortida a una àmplia terrassa i vistes al mar.

IAD ESPANYA IMMOBILIÀRIA disposa de tota la informació i fotografies en pis en venda a Salou a urbanització amb piscina.

Pis en venda a Salou.

Pis en venda a Salou. / tucasa.com

Pis de 3 habitacions amb piscina a Salou

Fabulós habitatge amb magnífiques vistes. Disposa d´una superfície de 105m2 i consta de gran cuina independent, ampli menjador i lluminós saló, 3 habitacions i 2 banys. Terrassa de 28m2. La finca compta amb un gran terrat, les 2 piscines del qual ofereixen espectaculars vistes al mar.

SAFTI té el plaer de mostrar-te tota la informació i fotografies en pis amb piscina i vistes al mar en venda a Salou.

Pis en venda a Salou.

Pis en venda a Salou. / tucasa.com