Segueix-nos a les xarxes socials:

T'ajudem a trobar feina a Manresa i rodalies

Troba l'oportunitat laboral que estàs buscant entre les ofertes de treball que destaquem en les següents línies

T'ajudem a trobar feina a Manresa i rodaliesSHUTTERSTOCK

Més de 100 vacants estan esperant candidats, tal com demostren les Ofertes de feina a Manresa publicades els últims dies. En aquest article trobaràs diferents oportunitats per incorporar-te a al lloc de treball que estàs buscant.

Recorda que  si ets empresa o autònom i busques personal, pots  inserir la teva oferta de feina  perquè puguem donar-te cobertura a tots els nostres mitjans i aconseguir així una important borsa de candidats. I si encara no has trobat la teva oportunitat, pots consultar més llocs vacants clicant a totes les nostres  ofertes de treball.

OFERTES DE FEINA A MANRESA

GRUP IMAN selecciona Operari de mecanitzat en maduixa amb màquina de control numèric per a empresa ubicada a Sallent. iNSCRIPCIONS i més informació a l'oferta de Fresador/a CNC a Sallent.

A més, empresa del sector tèxtil, ubicada a Vilanova del Camí, sol·licita Auxiliar Administratiu/Va Comptable. Inscripcions i més informació a l'oferta d'AUX. ADMINISTRATIU/VA COMPTABLE a Igualada.

Des d'IMAN Temporing busquen també Becari/ària de RRHH per a la seva oficina de Martorell. Es pensa en un perfil amb estudis en Relacions Laborals o Psicologia i amb ganes de desenvolupar-se al sector dels Recursos Humans. Inscripcions i més informació a l'oferta de Becari/ària RRHH Martorell.

Per a empresa del sector automoció, se seleccionen també prensistes per a Martorell. Inscripcions i més informació a l'oferta d'OPERARIS PREMSES a Martorell. I operaris/àries de soldadura robotitzada. Inscripcions i més informació a l'oferta d'Operaris Soldadura Robotitzada a Martorell.

Si disposes de Cicle formatiu de grau mitjà o superior d'Administració i Finances, gestió comercial o similar, empresa ubicada a Solsona sol·licita un/a administratiu/va d'atenció al client amb idiomes. Inscripcions i més informació a l'oferta d'ADMINISTRATIU/VA AMB IDIOMA a Solsona.

També cal incorporar personal d'hostaleria per a una empresa de la zona. En concret, cal ajudant de cuina, personal de neteja i rentaplats. Inscripcions i més informació a l'oferta de PERSONAL RESTAURACION a Solsona.

ETALENTUM, per la seva banda, selecciona per a start-up del sector mèdic ubicada a Manresa, un/a Enginyer@ Electromecànic@ de Disseny i Industrialització. Inscripcions i més informació a l'oferta d'Enginyer@Electromecànic@ de Disseny i Industrialització a Manresa.

Empresa situada en Sant Fruitós de Bages, de consolidada trajectòria en el sector Alimentació FMCG i en important fase de creixement en l’àmbit nacional, requereix incorporar un/a Cap de Magatzems. Inscripcions i més informació a l'oferta de Cap de Magatzems en Sant Fruitós de Bages.

Per a important i consolidada consultoria jurídica i empresarial del Bages, es busca també un/a Responsable Departament Fiscal. Inscripcions més informació a l'oferta de Responsable Departament Fiscal a Manresa.

Empresa de consolidada trajectòria en el sector Alimentació FMCG i en important fase de creixement a nivell nacional, requereix incorporar un/a Cap de Producció a Artés. Inscripcions més informació a l'oferta de Cap de Producció en Artés.

Empresa situada a Balsareny, de consolidada trajectòria en el sector Alimentació FMCG i en important fase de creixement a nivell nacional, requereix incorporar un/a responsable de Trade Màrqueting. Inscripcions més informació a l'oferta de Trade Marketing en Balsareny.

Empresa de Servei de Prevenció Aliè de Riscos Laborals amb més de 25 anys d’experiència, selecciona a 1 Tècnic/a Superior en Prevenció de Riscos Laborals per a la zona de l’Anoia. Inscripcions més informació a l'oferta de Tècnic/a superior PRL per SPA (Anoia) en Igualada.

D'altra banda, ADECCO selecciona soldador/a tuber/a per a un client del sector alimentació ubicada a Berga. Inscripcions més informació a l'oferta de Soldador/a Tuber/a a Berga.

A més, es busca AUDITOR/A de CINEMA a MANRESA. Realitzaràs auditories en un cinema de la teva localitat, verificant aspectes com ara ofertes en entrades, tràiler, aforament de la sala etc. Inscripcions més informació a l'oferta d'Auditor/a Cine Manresa (Barcelona).

Un hospital de Martorell també busca un cuiner/a per cobrir les vacances del seu personal. Inscripcions i més informació a l'oferta d'un cuiner/a a Martorell.

GRUP CRIT selecciona per a una empresa ubicada a Esparreguera un/a Oficial/a Impressió. La teva funció serà fer-te càrrec de la impressió. Inscripcions més informació a l'oferta d'Ajudant taller – impressió a Esparreguera.

Prem per veure més contingut per a tu