Segueix-nos a les xarxes socials:

Premi estatal per al col·legi Sant Josep de Navàs pel projecte «Monumental Europe»

L'escola bagenca ha estat un dels centres distingits pels guardons eTwinning 2019

Premi estatal per al col·legi Sant Josep de Navàs pel projecte «Monumental Europe»| Arxiu particular

El Ministeri d'Educació ha distingits dins dels premis eTwinning 2019 el col·legi Sant Josep de Navàs pel seu projecte Monumental Europe. L'entrega del guardó va tenir lloc recentment a Madrid de mans de la Ministra Isabel Celaá a la mestra coordinadora de la iniciativa, Fina Vendrell.

Monumental Europe és un projecte que es va realitzar conjuntament amb altres escoles d'Europa, concretament de Grècia, Itàlia, Polònia i França, i amb alumnes de diferents edats de primària.

El jurat dels premis eTwinning van atorgar el guardó a l'escola bagenca en la categoria de 7 a 11 per la creativitat del seu projecte, la innovació i motivació enfocada en l'any europeu del patrimoni cultural 2018. També es va valorar que el treball va aconseguir reforçar i compartir el sentit d'identitat europea amb el treball cooperatiu dels cinc països.

Celaá va lliurar el trofeu a Vendrell i als altres professors premiats en altres categories, felicitant-los per la important tasca educativa i fer de l'escola un lloc obert al món, aconseguint noves formes d'ensenyar i aprendre. La ministra va encoratjar els docents a seguir innovant i avançar amb èxit a partir de la col·laboració, l'experimentació, el treball en equip i el respecte a la diferència.

Trobada a Brussel·les

Paral·lelament al guardó i també relacionat amb el treball cooperatiu europeu, les directores i mestres de sis escoles d'Europa, entre elles el col·legi Sant Josep de Navàs, han realitzat la primera trobada a la seu de l'European Schoolnet de Brussel·les, per tal de realitzar un monitoratge que durarà fins a finals del 2020 amb l'objectiu d'elaborar un pla d'acció de centre quant a lideratge compartit i projectes interdisciplinaris.

Les noves pedagogies del Segle XXI potencien el treball col·laboratiu, en equip i pretenen enfortir el sí de cada escola partint de les capacitats i punts forts de tothom qui forma part de la comunitat educativa. El projecte de treball durarà aproximadament un any i consta de vàries trobades online i també de tres trobades a Brussel·les.

Prem per veure més contingut per a tu