Segueix-nos a les xarxes socials:

Estudiants de Direcció de Cuina de Joviat Hoteleria creen noves postres amb formatges Muntanyola

Estudiants de Direcció de Cuina de Joviat Hoteleria creen noves postres amb formatges MuntanyolaAMPANS

Els formatges Muntanyola de la fundació Ampans va llançar un repte creatiu a quinze estudiants del Grau Superior de Direcció de Cuina de l’Escola d’Hoteleria Joviat. L’alumnat havia de crear un receptari dolç que tingués com a protagonista els productes de la formatgeria d’aquesta entitat. Aquest projecte conjunt va començar amb una visita a les instal·lacions de la formatgeria i un tast, a la finca Urpina (Sant Salvador de Guardiola). El següent pas era experimentar, idear i crear receptes dolces amb les diferents varietats de Muntanyola en un període de dos mesos. La primera creació, uns macarrons inspirats en el Bages i amb l’essència dels vins Urpina, fets amb els formatges Tendret, Montgròs i Blau. La segona, un brioix de ratafia, amb ceba, crispetes i el famós formatge blau de búfala Muntanyola. I per últim, un pa xinès, una proposta original amb cor de formatge blau.

Prem per veure més contingut per a tu