Estudiants de Direcció de Cuina de Joviat Hoteleria creen noves postres amb formatges Muntanyola
Els formatges Muntanyola de la fundació Ampans va llançar un repte creatiu a quinze estudiants del Grau Superior de Direcció de Cuina de l’Escola d’Hoteleria Joviat. L’alumnat havia de crear un receptari dolç que tingués com a protagonista els productes de la formatgeria d’aquesta entitat. Aquest projecte conjunt va començar amb una visita a les instal·lacions de la formatgeria i un tast, a la finca Urpina (Sant Salvador de Guardiola). El següent pas era experimentar, idear i crear receptes dolces amb les diferents varietats de Muntanyola en un període de dos mesos. La primera creació, uns macarrons inspirats en el Bages i amb l’essència dels vins Urpina, fets amb els formatges Tendret, Montgròs i Blau. La segona, un brioix de ratafia, amb ceba, crispetes i el famós formatge blau de búfala Muntanyola. I per últim, un pa xinès, una proposta original amb cor de formatge blau.
Temes
Més a Educació i Família
-
Uns tres-cents alumnes del col·legi Mare de Déu del Pilar celebren Sant Jordi amb diverses activitats
-
Un 62% de les famílies no volen que el seu fill tingui mòbil fins als 16 anys
-
Educació fomentarà les mates manipulatives i l’oralitat
-
Crida a les famílies perquè reclamin més exposició a llibres i menys a pantalles als centres escolars