Segueix-nos a les xarxes socials:

L’Institut Obert de Catalunya anuncia noves dates d’exàmens en línia d’FP després d'un error de càlcul en la darrera convocatòria

Seran els dies 29 i 30 de gener, 5 i 6 de febrer i 19 i 20 de febrer

L’Institut Obert de Catalunya anuncia noves dates d’exàmens en línia d’FP després d'un error de càlcul en la darrera convocatòriaNoemí Badrenas

L’Institut Obert de Catalunya (IOC) ha anunciat aquest dimecres nova convocatòria d’exàmens per als 8.000 estudiants d’FP online que dissabte es van quedar sense poder realitzar-los a causa d’una avaria informàtica de la plataforma de l’IOC. Els alumnes estaven inquiets i indignats des d’aleshores, ja que fins avui l’institut que dirigeix Carolina Palomares i que depèn del Departament d’Educació no s’hi havia tornat a comunicar. Així mateix, l’IOC assegura que Educació «està introduint millores tècniques addicionals a la plataforma virtual» perquè no tornin a produir-se incidències.

Aquesta plataforma està preparada per aguantar uns 400 o 500 usuaris alhora, però no 8.000 com va ser el cas de dissabte, segons han assenyalat a El Periódico fonts de la Conselleria de Polítiques Digitals, que apunten a una errada de planificació d’Educació per no haver-ho tingut en compte. Així les proves d’avaluació final PAF 1 seran els dies 29 i 30 de gener i 5 i 6 de febrer, amb el mateix horari general que els exàmens del 15 de gener. Les proves PAF 2 seran els dies 19 i 20 de febrer.

En un comunicat, l’IOC assenyala que l’alumnat que va poder realitzar els exàmens el dia 15 tenen l’opció de tornar a fer-los o donar per vàlids els que ja van fer i van entregar el dia 15. En el cas que triïn tornar a examinar-se, l’examen que van entregar no serà ni corregit ni qualificat i la nota que s’obtindrà serà la del nou examen.

Prem per veure més contingut per a tu