Segueix-nos a les xarxes socials:

Quin temps farà per la Diada de Catalunya 2021?

S'espera que el cel estigui ennuvolat al litoral del país a partir de la tarda

Quin temps farà per la Diada de Catalunya 2021?Arxiu

La Diada torna al carrer aquest any després del parèntesi del 2020 obligat per la pandèmia. Els actes institucionals i la manifestació independentista es desenvoluparan als carrers de Barcelona durant tota la jornada de dissabte. Davant possibles desplaçaments cap a Barcelona o altres punts de Catalunya, aquesta és la previsió del temps per a aquest 11 de setembre.

Fins a primera hora del matí, el cel estarà serè o poc ennuvolat en general, tot i que hi haurà bancs de núvols baixos en la depressió central i en punts de la meitat sud del prelitoral. A més, hi haurà alguns núvols en punts del litoral sud. Al llarg del matí i fins a primera hora de la tarda augmentarà la nuvolositat en punts del litoral i prelitoral fins a quedar el cel molt ennuvolat o tapat en aquests sectors. A més, a partir del migdia creixeran núvols al Pirineu i el Prepirineu i, de manera més aïllada, en altres punts del litoral i prelitoral. Al final del dia, es formaran núvols baixos a Barcelona i tindran una tendència a deixar el cel molt ennuvolat.

Quant a la possibilitat de pluges, fins a mig matí s’esperen alguns xàfecs aïllats en punts del litoral sud. A partir de llavors s’estendran per la resta de la meitat sud del litoral i del prelitoral. Al llarg de la tarda són probables alguns xàfecs a l’interior del quadrant nord-est i és possible algun a la resta del Pirineu i del Prepirineu. Seran entre febles i moderats, puntualment forts fins al migdia en punts de la meitat sud litoral, i localment aniran acompanyats de tempesta. La quantitat de precipitació acumulada serà escassa o poc abundant, i localment abundant a la meitat sud del litoral.

Prem per veure més contingut per a tu