11 de març de 2019
11.03.2019

La CUP decideix no presentar-se a les generals i prioritza les municipals

«Volem destinar tots els esforços a construir les condicions de la ruptura des dels ajuntaments», va afirmar Mireia Boya

11.03.2019 | 00:05

La CUP va decidir ahir a la tarda, en un consell polític extraordinari, que no concorrerà a les eleccions generals del 28 d'abril, ja que prefereixen «centrar-se en les municipals», segons va informar el partit en un comunicat.

La militància de la CUP va considerar que «no es donen les condicions necessàries per convertir-se en una candidatura autènticament rupturista i transformadora a l'Estat espanyol», va explicar la formació.

La votació d'aquesta decisió va obtenir 20 vots a favor de presentar-se, 37 en contra i 4 abstencions, segons va informarl'exdiputada de la CUP Mireia Boya en declaracions als mitjans després del consell polític.

Boya va explicat que es van votar dues propostes, una de favorable a presentar-se a les eleccions generals amb una idea de bloqueig al Congrés, i una altra en contra, que plantejava «altres accions polítiques», que es debatran el 23 de març en un altre consell polític, segons va concretar l'exdiputada cupaire.

«Volem destinar tots els esforços a construir les condicions de la ruptura des dels ajuntaments», va afirmar Boya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook