El sistema constructiu d´ Edificació Modular Integral Industrialitzada (eMii), patentat per Compact Habit, ha aconseguit el Document d´Idoneïtat Europeu (DITE), una acreditació de primer ordre en l´àmbit del sector de la construcció que li reconeix valors d´alta qualitat. Aquest document ha estat el€laborat per l´Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (ITeC), organisme autoritzat a nivell europeu i membre de l´EOTA (European Organization for Technical Approval).

El procés d´avaluació ha inclòs proves de resistència mecànica, resistència al foc, permeabilitat al vapor d´aigua, aïllament tèrmic i acústic, resistència a impactes, etc. El sistema eMii està basat en la fabricació de mòduls de formigó habitables i totalment acabats i equipats a fàbrica que, després de ser transportats, s´apilen i es connecten al solar de destí. Permet la construcció de qualsevol edifici que pugui ser projectat a partir d´una unitat repetible; habitatges plurifamiliars, residències, complexos de vacances, oficines, hospitals o escoles.

Fins ara, amb aquest sistema s´han edificat pisos per a estudiants a Girona, Manresa i Sant Cugat; habitatges per a joves a Banyoles; consultoris a l´hospital de Girona; un sociosanitari a Reus i un complex de bungalows a Cambrils. Compact Habit, creada per Constructora d´Aro i participada per l´empresa pública Avançsa, va rebre el 2007 un dels premis a la innovació de Construmat i ha estat reconeguda, entre d´altres, amb els guardons Fem Indústria 2010 que concedeixen la Fundació Eduard Soler i el Col€legi i Associació d´Enginyers Industrials de Catalunya; Catalunya Construcció 2010 a la innovació, del Col·legi d´Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l´Edificació de Barcelona i aquest mateix any 2012, el premi Novabuild a la innovació en construcció.