Les Piscines Municipals de Manresa han estrenat un nou projecte que té com a objectiu crear un nou model de servei personalitzat i adaptat a les necessitats del cos de la dona en les diferents etapes de la vida.

Cada persona presenta unes necessitats diferents, ja que cada cos envelleix d’una forma diferent. En aquest sentit, existeixen diversos entrenaments, plans alimentaris i varietat de recomanacions en els estils de vida amb un mateix propòsit: millorar la salut, incrementar el nivell d’energia i endarrerir el procés d’envelliment mantenint una bona condició física.

Un entrenament per a cada etapa de la vida

El projecte comença centrant-se en l’entrenament, i per això proposa 4 nous small groups dedicats a les dones en les diferents etapes de la vida.

En l’adolescència i la joventut, un dels objectius més importants és aconseguir una bona massa òssia i millorar i corregir la postura. Els entrenaments de força contribuiran a desenvolupar un bon to muscular i faran augmentar la densitat òssia, factors imprescindibles per poder portar una vida més activa durant l’edat madura i prevenir futurs problemes d’osteoporosi.

Els diferents entrenaments tenen l'objectiu de millorar la salut i endarrerir el procés d'envelliment Piscines Manresa

A partir dels 40 anys, hi ha una pèrdua molt important de massa muscular (sarcopènia), fins a 2,5 kg de múscul cada 10 anys. Hi ha una disminució del ritme metabòlic i es comencen a apreciar canvis físics. Per aquest motiu, cal continuar entrenant la força i incloure entrenaments tipus HIIT.

En el moment en què apareix la menopausa la dona experimenta una sèrie de canvis en el seu estat físic i mental, a causa de la baixada de nivells d’estrògens. En aquesta edat la dona s’ha de mantenir activa, portant uns entrenaments centrats a ajudar a la pèrdua de massa muscular i amb exercicis que l’ajudin a activar el sistema metabòlic.

Les inscripcions tenen un descompte del 30%

Les Piscines Municipals han obert quatre nous grups d’entrenament per a dones amb objectius, amb ganes de cuidar-se i de fer salut.

Aquests grups estan oberts tant per a persones abonades com no abonades a la instal·lació i amb un descompte del 30% durant el mes de desembre. No t’ho pensis, és el moment!

Cal entrenar la força per prevenir futurs problemes d’osteoporosi Piscines Manresa

En el cas que sorgeixin dubtes, els interessats poden passar per la recepció, preguntar al personal tècnic o escriure a l'adreça recepcio@aiguesmanresa.cat. Les inscripcions estan obertes, sense permanència i amb places limitades.

Per obtenir més informació es pot consultar: https://www.piscinesmanresa.cat/