04 de desembre de 2008
04.12.2008
Terrorisme

Multitudinària concentració davant l'ajuntament d'Azpeitia en resposta a l'atemptat

04.12.2008 | 14:20
Multitudinària concentració davant l'ajuntament d'Azpeitia en resposta a l'atemptat

La població d'Azpeitia ha omplert la plaça de davant l'ajuntament de la localitat guipuscoana en una concentració silenciosa d'un quart d'hora en rebuig de l'atemptat d'ETA, que aquest dimecres va segar la vida de l'empresari Inaxio Uria.

En la concentració hi ha estat present el lehendakari, Juan José Ibarretxe, que abans ha visitat la capella ardent, i els líder de les principals forces democràtiques del País Basc, representants de les institucions guipuscoanes, encapçalades per Markel Olano i representants de Confebask, entre altres.

La concentració davant l'ajuntament d'Azpeitia, que ha acabat amb un sentit aplaudiment, no ha estat la única. Entre altres concentracions, davant el parlament de Vitòria també s'han concentrat els representants parlamentaris. Al final de l'acte, el líder del PP basc, Antonio Basagoiti, i del PSE, Patxi López, ha coincidit en la 'necessitat' de fer fora dels ajuntaments els representants d'ANB.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho