L´Atlètic de Madrid juga amb por davant el seu etern rival i anit ho va tornar a demostrar. Fa deu anys que no guanya al seu estadi, el Vicente Calderón, i la mala ratxa s´allargarà una temporada més després de la derrota d´ahir.

Només l´expulsió de Sergio Ramos en el tram final del partit va animar l´Atlètic, que va marcar dos gols però es va quedar a les portes de la remuntada. Agüero va tenir a les seves botes el gol de l´empat en el temps de descompte, però Casillas va salvar de manera providencial amb els peus la rematada de l´argentí.

El conjunt blanc és especialista en avançar-se en els primers minuts de partit quan juga al Calderón, i ahir ho va tornar a fer. Kaká va sorprendre amb un xut des de fora l´àrea que va sorprendre Asenjo. Un cop massa dur per a l´Atlètic de Madrid, que després de la seva eliminació a la Lliga de Campions veu com només suma set punts a la Lliga en deu partits.

Lluny de reaccionar, els locals van deixar que el Reial Madrid guanyés confiança i que els seus dos centrals intentessin marcar des de lluny: primer Pepe i després Garay. Les seves accions van ser el preludi del gol de Marcelo, desastrós com a lateral, però que ha trobat la seva ubicació al mig del camp, on es pot oblidar de defensar i centrar-se en l´atac.

Dues accions de Simao van ser les millors accions de l´Atlètic de Madrid a la primera part. Poc bagatge per un equip que pretén sortir del pou. A la represa, el tècnic local, Quique Sánchez Flores, va fer entrar Agüero per buscar una reacció que no arribaria. Sí que ho va fer la sentència del Reial Madrid, amb el tercer gol, d´Higuaín.

Just després va arribar l´expulsió de Sergio Ramos per una entrada a Agüero quan l´argentí anava sol cap a porteria. Quan el defensa madridista deixava el camp es va produir el fet més desafortunat del partit: el públic del Vicente Calderón va llançar un objecte a Ramos que va impactar en el seu tècnic, Manuel Pellegrini, que va sortir il·lès. En l´últim quart d´hora l´Atlètic va pressionar fins a marcar a estrènyer el marcador, que es va quedar amb 2-3