El tècnic del Xerez, José Angel "Cuco" Ziganda, ha declarat sobre el pròxim partit que "el Barcelona no guanyarà tots els partits de l'any, Intentarem donar la sorpresa, plantar-li cara, competir bé i treure alguna cosa".

Ziganda ha rebutjat que guanyar el Barça sigui "missió impossible" i ha assegurat que "tindrem la sort de gaudir de poder jugar contra el millor equip del món: Intentarem competir i treure alguna cosa positiva".

"És un partit per intentar gaudir, però has de competir. Si li plantes cara, gaudirem molt; si no, patirem molt. Molts han intentat parar el Barcelona i molt pocs ho han aconseguit. Intentarem estar a sobre seu, que no treguin joc", ha manifestat el preparador del Xerez.

Això no obstant, el tècnic del Xerez s'ha mostrat realista respecte a les opcions del seu conjunt, actual cuer, i ha indicat que "la nostra lliga és una altra història i és aquí on hem de mirar i fixar-nos".

Per afrontar el Barça, Ziganda ha suggerit que "cal estar junts, fora de l'àrea i que els volants del Barça no treguin gaire joc. La teoria és fàcil", i ha reconegut sobre el seu equip que "potser ens faltin minuts de joc, sincronització".

Ha destacat la importància d'un triomf davant el Barcelona per oblidar la derrota per golejada (5-1) del Getafe i afrontar amb millor ànim el xoc de dissabte davant l'Atlètic de Madrid, i ha apuntat que "espero que aquest partit ens vagi bé per oblidar què va passar a Getafe. No ens queda altre remei".

Ziganda ha assenyalat que no creu que el seu futur com a tècnic del Xerez depengui dels partits contra Barça i Getafe i ha manifestat que "no tinc la sensació que personalment estigui davant una setmana decisiva".

De la pilota d'or concedida a Leo Messi, Ziganda ha dit que "Messi, per a mi, és el millor jugador del món, encara que, si l'haguessin donat a Xavi, no hagués passat res".