Els arquers del Finques Olesa van fer un paper molt destacat al 44è campionat de Catalunya de sala absolut i el sisè paralímpic, que es van disputar al Comú d'Encamp, a Andorra, on van sumar sis medalles. Sergio Llamas es va proclamar campió de Catalunya paralímpic; Jesús Valladolid va fer el doblet en els dos campionats; i Marta Alarcón també va sumar dos metalls, l'argent a l'absolut i l'or al paralímpic, on Domènec Paloma va ser tercer.

En l'absolut, Valladolid va donar la sorpresa en guanyar el lleidatà José Gómez per 7-5, però després va caure a una final molt disputada davant Jordi Trepat, del club Montsec. Paloma va perdre als quarts davant Trepat (6-0) i es va situar setè a a la general . A Cubero li va passar el mateix davant Gómez (7-1) i va classificar-se en la vuitena posició.

ser quart, a només vuit punts del bronze, i va obtenir l'onzena plaça a l'absolut, amb 456 punts. Jordi Julià va situar-se dotzè, amb 274 punts, i Eduard Esteve, tretzè, amb 265.

Marta Alarcón va proclamar-se campiona en sènior femení, amb 255 punts, i en arc compost, Eugeni Fernández va ser vuitè a la fase classificatòria absoluta i es va coronar campió al paralímpic. Manel Souto va ser cinquè en les classificatòries, però va caure als quarts amb Santy Prieto. Guillem Figueras, en superior júnior, va sumar 551 punts.