El Queralt Gironella va desaprofitar dissabte una oportunitat d'or per situar-se líder en solitari, en punxar (empat a tres gols) a la pista del cuer, el Natudelia.com Saragossa, que va aconseguir el primer punt. Les gironellenques tenien l'opció d'agafar dos punts de marge al capdavant de la taula, després de la derrota de l'Atlètic de Madrid (5-1) a la pista del Cajasur Còrdova, però van empatar.

Precisament el conjunt andalús és el nou company de liderat del Queralt Gironella, que se situa ara amb 19 punts, els mateixos que el Cajasur i un més que el Móstoles i l'Atlètic de Madrid.

Tot i això, estadísticament les berguedanes encara no han pogut tastar el sabor del liderat, ja que per gol average les cordoveses en surten beneficiades. Com a mínim en aquesta primera volta, quan el que preval és la diferència general de gols a favor i en contra. En la segona seran vàlids els resultats directes, i el Queralt es va imposar 1-2 en terreny andalús. En la propera jornada, l'equip de Gerard Canudas visitarà la pista del Majadahonda, equip que es troba en zona de descens. Serà un compromís a priori senzill, abans de rebre la visita del Femesala Elx.